h Yer elması kızartması | Heykadın
 

Yer elması kızartması

Paylaş
 

Hafta sonu film keyfine bile eşlik eder bu tarif.

Vücut direncini artırması, kansızlığa iyi gelmesi gibi pek çok faydası bulunan yer elmasını baharatlı cips tadında dilim dilim hazırlayın, eminiz evdeki herkes bu tada bayılacak.

Malzemeler

500 gram yer elması
1 dal biberiye
1 diş sarımsak
1 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber
1/2 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı toz zerdeçal

Nasıl yapılır

Bol suda yıkadığınız yer elmalarının kabuklarını ovarak temizleyin. Kararmaması için; taze sıkılmış limon suyu eklediğiniz su dolu kaba alın. İnce ince dilimleyip tüm yer elmaları aynı işlemden geçene kadar limonlu suda bekletmeye devam edin.

DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN…

 

 

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Close
HEYKADIN SOSYAL MEDYADA
Aşağıdaki sosyal medya ağlarından Heykadın'ı takip edebilirsiniz.
Social PopUP by SumoMe