h Tavuklu karnıyarık | Heykadın
 

Tavuklu karnıyarık

Paylaş
 

Genellikle kıymayla denediğiniz karnıyarığı bir de tavuğun göğüs etiyle deneyin, pişman olmayacaksınız.

Özellikle sıcak yaz günlerinde et ürünleri yerine tavuğu tercih edenler için hafif ve bir o kadar da lezzetli bir tarif.

Malzemeler

2 adet tavuk göğüs eti
6 adet patlıcan
1 adet kuru soğan
2 adet domates
2 adet yeşil biber
3 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı sıvı yağı
Karabiber
Tuz

Nasıl yapılır

Patlıcanların sap kısmını koparmadan çizgili şekilde soyun. Tuzlu suda bekletip, süzdükten sonra kızgın yağda ters yüz ederek kızartın. Tavuk göğüs etini kuşbaşı doğrayın.

DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN… 

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Close
HEYKADIN SOSYAL MEDYADA
Aşağıdaki sosyal medya ağlarından Heykadın'ı takip edebilirsiniz.
Social PopUP by SumoMe