h Nar kanserden koruyor | Heykadın
 

Nar kanserden koruyor

Paylaş
 

Uzmanlar nar ve kabuğunun bol bol tüketilmesi gerektiğini, nar tüketenlerin birçok hastalıktan korunduğunu vurguluyor.

 

Özel İçerik: Heykadin.com.tr

 

Potasyum ve demir minerali ile C vitamini açısından çok zengin olan nar, kalsiyum ve fosfor mineralleri de içeriyor. Diyetisyen Esra Kula, nar tanesinin, suyunun ve kabuğunun da büyük faydası olduğunu söyledi.

nar-kanserden-koruyor-2

SIKLIKLA TÜKETİLMELİ

Narın özellikle bol vitamin ve antioksidan içermesi nedeniyle çok kıymetli bir meyve olduğunu belirten Kula, “Narın içerisindeki antioksidan maddeler, yeşil çay ile kıyaslandığında kat kat fazla ve daha kuvvetlidir. Dolayısıyla, kalp damar sağlığını koruyucu etkisi, buna bağlı olarak da tansiyonu düşürücü etkisi, vitamin içeriğine bağlı olarak hastalıklardan koruyucu etkisi yüksektir. Nar’ı özellikle kış mevsiminde miktarına dikkat ederek, kanser gibi kalp damar hastalığı gibi ileri düzeyde ciddi hastalıklardan korunmak için sıklıkla tüketmek gerekir’’ diye konuştu.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Close
HEYKADIN SOSYAL MEDYADA
Aşağıdaki sosyal medya ağlarından Heykadın'ı takip edebilirsiniz.
Social PopUP by SumoMe