h Gendime çorbası | Heykadın
 

Gendime çorbası

Paylaş
 

Yöresel lezzetleri denemeyi sevenlere özel bir çorba… Gendime çorbası…

Nohut, fasülye ve buğdayın müthiş karışımdan sağlık deposu bu çorba sıcak servis edildiği gibi soğuk olarak yendiğinde de gayet lezzetli ve ferah oluyor.

Malzemeler

1 su bardağı aşurelik buğday
1 su bardağı kuru fasulye
1 su bardağı nohut
1.5 su bardağı yoğurt
3 yemek kaşığı un
2 su bardağı et suyu
4 su bardağı sıcak su
Tuz
Kuru nane
Kırmızı pul biber

Hazırlanışı

Nohut, fasulye ve buğdayı bir gece önceden suda bekletin.

DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN…

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Close
HEYKADIN SOSYAL MEDYADA
Aşağıdaki sosyal medya ağlarından Heykadın'ı takip edebilirsiniz.
Social PopUP by SumoMe